top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSiebren Moolenaar

Investeer nu in duurzame oplossingen - Airco!


10/05/2022

De energieprijzen schieten de lucht in en elke jaarafrekening is weer een verrassend moment. Wat kan jij doen om hoge energierekeningen te voorkomen? Het is nu een goed moment om te investeren in duurzamere oplossingen! De leveringstarieven van gas en elektriciteit stijgen hard. Airco’s kunnen de energierekening verlagen.
Kortere terugverdientijd Door de hoge energieprijzen zijn duurzame investeringen juist nu financieel aantrekkelijk omdat de terugverdientijd korter is geworden. Hiervoor zijn diverse duurzame oplossingen geschikt. Hele logische investeringen zoals: zonnepanelen of extra woning isolatie kunnen helpen. Maar wist je ook dat je met een airco kunt verwarmen?


Een aircotoestel dat zowel kan koelen als verwarmen wordt ook wel een lucht-lucht warmtepomp genoemd. Dit apparaat bestaat uit twee onderdelen: een binnenunit en een buitenunit. Om te koelen wordt warmte aan de binnenlucht onttrokken en via de buitenunit afgevoerd. Om te verwarmen trekt de buitenunit de warmte van de buitenlucht aan en vervoert deze warmte naar de binnenunit, die de warmte in de kamer verspreidt.


Ook bij koude buitentemperaturen is het mogelijk om het binnen aangenaam warm te maken. Net als bij een multi split airco is het bij lucht-lucht warmtepompen mogelijk om meerdere binnenunits te koppelen aan één buitenunit. Zo kan je in een hele woning voor een comfortabele temperatuur zorgenWil je ook een airco die zowel kan koelen als verwarmen? Dit kan al vanaf € 1.200,00 inclusief installatie.

Mail ons op verkoop@mminstallatie.nl of bel 0524 – 700 231.

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

M&M Installatie garantie

Bij M&M Installatie B.V. hebben wij de installatie garantie. Wij beloven dat uw rookkanaal binnen 4 weken na akkoord opgeleverd wordt. Vraag nu uw offerte aan en ervaar het zelf. Wij zijn te bereiken

Comments


bottom of page