top of page

Laadpalen

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. En dat zien we ook bij de openbare laadstations. Daar wordt het steeds drukker waardoor jij soms moet vechten om een plekje om je auto te laden. Niet ideaal. Met een laadpaal thuis ben je altijd verzekerd van een plekje aan de laadpaal. Maar daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen wanneer je een eigen laadpaal hebt. 

Als je je eigen laadpaal wilt, hangt daar natuurlijk wel een prijskaartje aan. Maar op lange termijn is je eigen laadpaal voordeliger. Met een laadpaal thuis betaal je het standaardtarief van je energieleverancier. Zo betaal je tussen de 20 en 35 cent per kWh. Bij een publiek laadpunt betaal je een extra bedrag aan de aanbieder. Daardoor betaal je al snel tussen de 40 en 59 cent per kWh. Dat is dus zo'n 2 tot 4 keer meer dan wanneer je je eigen laadpaal hebt.

Wanneer je je auto oplaadt, vraag je voor een langere tijd veel vermogen. Een normaal stopcontact is hier niet op gebouwd. Grote kans dus dat de stoppen dan doorslaan. Een laadpaal is speciaal gebouwd om je auto efficiënt en veilig te laden en het gaat ook nog eens veel sneller dan via een normaal stopcontact. Zo laadt een laadpaal tot wel 10 keer sneller.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een laadpaal voor jouw huis? Bel of mail ons en we komen graag persoonlijk langs om je er alles over te vertellen.

home-hero-original.jpg

Voor vragen en offertes

Neem contact met ons op en krijg binnen 1 werkdag reactie. 

bottom of page