top of page

Hout- en pelletkachels

Ontdek het warme genot dat een houtkachel of pelletkachel met zich meebrengt en omarm de gezelligheid en comfort die het biedt. Geniet met familie en vrienden van de gezellige sfeer in de heerlijke warmte. 

 

Onze kachels zijn ontworpen om warmte en sfeer te brengen in elke ruimte van jouw huis. Ze zorgen voor een heerlijke warmte op koude winterdagen, waardoor je je terug kunt trekken in een comfortabele en behaaglijke omgeving. De stralende warmte van zowel hout- als palletkachels creëert een gezellige sfeer waarin je kunt ontspannen, genieten en herinneringen kunt creëren met jouw dierbaren

Onze kachels doen meer dan verwarmen, ze voegen ook stijl en karakter toe aan jouw interieur. We bieden een breed assortiment aan kachels waarbij onze professionals je kunnen adviseren de perfecte kachel, op maat, te vinden die voldoet aan jouw specifieke wensen en vereisten van jouw huis. 

Voor de montage van je nieuwe kachel werken wij met onze eigen monteurs die het werk gegarandeerd schoon en veilig opleveren.

213_5955330F-2.png

Voor vragen en offertes

Neem contact met ons op en krijg binnen 1 werkdag reactie. 

bottom of page