top of page

Airco's

Ontsnappen aan de zomerse hitte of juist verwarmen in de winter. Bij M&M Installatie B.V. begrijpen we de essentiële rol die airconditioners kunnen spelen in het creëren van een comfortabele leef- en werkomgeving.

 

Naast het bieden van verkoeling kunnen de airco’s voordelig verwarmen tijdens de koudere dagen en zorgen ze voor een schone lucht. Of het nu gaat om het verkoelen en/of verwarmen van één of meerdere kamers, met een individueel regelbaar apparaat is alles mogelijk.  

 

Doordat de airconditioners inzetbaar zijn tijdens zowel koude als warme dagen, ben je in staat om het hele jaar te genieten van een optimaal binnenklimaat. Wist je dat verwarmen door middel van airco’s energiezuiniger is dan met een traditionele CV-ketel? Airco’s hebben tot wel 400% rendement tegenover 98% rendement van een CV-ketel.

 

Bij M&M Installatie B.V.  begrijpen we dat jouw behoeften uniek zijn en daarom bieden wij een breed scala aan airconditioningoplossingen aan. Wij werken alleen met A-merken zoals Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Daikin en Haier, op al deze merken krijg je minimaal 5 jaar garantie. Onze ervaren teams staan klaar om je te adviseren om samen tot de oplossing te komen die voldoet aan jouw wensen en budget. 

Airco onderhoud

Bij M&M Installatie B.V. installeren we niet alleen airco's maar onderhouden we ze ook. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is een vereiste voor de garantie van de fabrikant. En op die manier weet je ook zeker dat jouw airco optimaal presteert. Vraag ons naar onze 3 jaar en 5 jaar onderhoudscontracten. 

STEK

M&M Installatie B.V. is een STEK-erkend bedrijf. Wij voldoen aan de eisen die de Stichting Erkenningsregeling voor de Uitoefening van het Koeltechnisch Installatiebedrijf stelt. De belangrijkste doelstelling van STEK en de aangesloten installateurs is het voorkomen van onnodig verbruiken van koudemiddelen met als resultaat een schoner milieu. Onze STEK-monteurs hebben de opleiding en de ervaring die nodig zijn om elke airco, warmtepomp of koelinstallatie verantwoord en milieuvriendelijk te monteren en onderhouden.

bc5d61bd-f36f-46a3-bca3-9ed082c5dad3_edited.jpg

Voor vragen en offertes

Neem contact met ons op en krijg binnen 1 werkdag reactie. 

bottom of page