top of page
7da3d358-1162-4d8c-99c4-88701c7eddcd.jpg

Over M&M Installatie B.V.

Veilige installaties van goede kwaliteit dat is waar M&M Installatie B.V. voor staat. Als Totaal Installateur hebben wij focus op airco’s, warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen,  rookkanalen, hout- en pelletkachels. Uiteraard mag je ons ook vragen voor de kleinere opdrachten, zoals bijvoorbeeld een aanpassing in je meterkast of bij lekkage. Want wij gaan graag lange termijn samenwerkingen aan met onze klanten. 

 

Wij willen altijd de beste in ons vak zijn. Dit uit zich in duurzame installaties die goed functioneren. Het nakomen van afspraken maakt onderdeel uit van deze kwaliteit. Je bent bij ons verzekerd van een betrouwbare partner én goed personeel. Wij werken alleen met eigen personeel en al onze installateurs en monteurs krijgen de juiste opleidingen, daarmee proberen wij de verwachting van de klant altijd te overtreffen.

 

SERVICE EN CONTINUÏTEIT

Bovendien kun je na oplevering ook rekenen op perfecte service en indien gewenst een onderhoudscontract op maat. 

 

DE VOORDELEN VAN M&M INSTALLATIE B.V.

  • Ruim 10 jaar werkervaring

  • Vakkundige experts

  • Gediplomeerd en gecertificeerd

  • Goede beoordelingen

  • Afspraak = afspraak

  • Gekwalificeerde materialen

 

STEK

M&M Installatie B.V. is een STEK-erkend bedrijf. Wij voldoen aan de eisen die de Stichting Erkenningsregeling voor de Uitoefening van het Koeltechnisch Installatiebedrijf stelt. De belangrijkste doelstelling van STEK en de aangesloten installateurs is het voorkomen van onnodig verbruiken van koudemiddelen met als resultaat een schoner milieu. Onze STEK-monteurs hebben de opleiding en de ervaring die nodig zijn om elke airco, warmtepomp en koelinstallatie verantwoord en milieuvriendelijk te monteren en onderhouden.

bottom of page